dinsdag 25 maart 2014

Red snapper


Red Snapper is een heerlijke tropische vis, die in Nederland niet altijd verkrijgbaar is. Het is een vis die lekker mals en boterzacht op de tong is.
 
Ingrediënten voor 2 personen:
  • 2 kleine red snappers of een grote
  • 1 theelepel  gekneusde mosterdzaad
  • 4 rawit chillies
  • 100 ml witte wijn
  • 1 limoen in plakjes gesneden
  • 2 takjes peterselie
  • 1 sjalotje
  • 2 teentjes knoflook
  • peper en zout
  • olijfolie
Verwarm de oven voor op 180ºC.  Verwijder de ingewanden en spoel de vis af. Dep de vis goed droog en plaats deze in een ovenschaal met olijfolie. Bestrooi de vis met peper en zout en doe een gedeelte van de knoflook, sjalot, chillies, mosterdzaad en peterselie in de buikholte. Doe de rest in de ovenschaal en besprenkel de vis met de witte wijn. Bak deze 35 minuten.
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.