De Keuken Van De Liefde

De liefde voor het leven, de liefde voor jezelf, de liefde voor hem of haar ! Mijn keuken, is een keuken vol heerlijke gerechten beïnvloed door verschillende culturen en een samensmelting van diverse smaaksensaties met als belangrijkste basisingrediënt......LIEFDE. Het durven experimenteren en combineren waardoor de meest verrassende, uitdagende en tongstrelende gerechten ontstaan. "Laat uw voedsel uw medicijn zijn en uw medicijn uw voedsel!" (Hippocrates)

Menu

  • Home
  • In mijn keuken
  • Vlees & Gevogelte
  • Vis & Vegetarisch
  • Soep & Salades
  • Zoet & Hartig
  • Brood & Basics
  • Dranken & Smoothies

Vlees & Gevogelte

Vlees

  • Kipfilet met mozzarella, pesto en parmaham
  • Gegrilde lamsracks in geklaarde boter
  • De vijf smaken; Bitawiri met entrecote en parmaham
  • De ultieme steak grillen
  • Zuurkoolschotel met zoete aardappelen
  • Kipfilet met tajerblad
  • Rosbief met pastinaak wortel puree
  • Lamsfilet met peertjes in een chocolade port saus met een gegrilde aubergine puree
  • Stoofvlees
  • Wildzwijn pastei
  • Steak tartare
  • Goulash
  • De Librije Gehaktballen
  • Broodje Bull
  • Belgische Stoof van varkenswangen
  • Boeuf Bourguignon

Gevogelte

  • Eendenborstfilet met vijgen in balsamicosiroop en een puree van pastinaak
  • Parelhoen met buikspek, appeltjes en calvados
  • Label rouge kip met spruitjes
Dit e-mailen Dit bloggen!Delen via XDelen op FacebookDelen op Pinterest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.

Homepage
Abonneren op: Posts (Atom)

dekeukenvandeliefde.nl

Over mij

Priscilla
Mijn volledige profiel tonen

Volrecepten.nl

Topblogs

Receptenprikbord

Recepten startpagina

Volrecepten.be

Topblogs

Translate

Copyright 2013 © dekeukenvandeliefde.blogspot.nl. Thema Supercool. Mogelijk gemaakt door Blogger.