Een goede steak tartare staat op het menu van elk zichzelf respecterende bistro. En met de juiste ingrediënten heb je deze klassieker in een mum van tijd op je eigen eettafel getoverd. En het maakt niet uit wie je wilt verwennen, indruk zal je zeker maken!
Ingrediënten voor 2 personen:
- 300 gr verse biefstuk
- 2 eierdooiers
- 1 eetlepel ketchup
- 1 halve eetlepel worcestersaus
- 1 halve eetlepel Dijon mosterd
- 1 eetlepel kappertjes
- 1 theelepel tabasco
- 5 kleine augurkjes
- 1 klein sjalotje
- 2 stengels peterselie
- zout en peper
Je kan het vlees al eerder op de dag snijden maar bewaar het dan afgedekt in de koelkast op ijs en maak het vlak voor het serveren af met de rest van de ingrediënten en onthoud dat het rauw vlees is
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Bedankt voor je reactie.